Det gamle Ringkjøbing

Køb forlagets bøger direkte

klik her !

Kaj Munk udgivelser
Bollerup Boghandels Forlag

Udgivelser på dansk og tysk

Forside Om Bollerup

TYSKE FLY I DANMARK 1940-45

Hvor blev de fleste nye tyske jagerfly, nye våben til disse og andre nye ideer afprøvet i praksis under 2. verdenskrig.?

Det var naturligvis ofte over Danmark. Her var der masser af udfordringer med de utallige allierede overflyvninger mod det nordtyske område, og her var der lidt mere ro til at lære de nye systemer, fly og våben at kende.
Derfor er Carsten Petersens bøger om de enkelte flytyper, omhandlende forholdene på de danske flyvepladser gennem hele krigen, så oplysende om udviklingen i luften under 2. verdenskrig.

Det var en enorm udvikling man her kan læse om. Et jagerfly som Me 109 f.eks. Fra ‘40 til ‘45 steg motorkraften og bevæbningen så meget, at man må sige at det var et helt andet fly end oprindeligt.

Nu er Carsten Petersen jo ikke manden der bare opremser alle data. Du får en udførlig forklaring om hvordan, og ikke mindst hvorfor, flyene blev udviklet som de gjorde. Naturligvis med masser af eksempler på hvordan det gik for sig over Danmark. Desuden har han hentet en serie helt nye billeder fra de tyske og engelske arkiver. Billeder som synliggør de mange facts om flyene i og over Danmark under 2. verdenskrig.

ISBN 87-89155-26-2    (01101993)
udsolgt

RETUR