Det gamle Ringkjøbing

Køb forlagets bøger direkte

klik her !

Kaj Munk udgivelser
Bollerup Boghandels Forlag

Udgivelser på dansk og tysk

Forside Om Bollerup
RINGKØBING
POLITI- OG RETSHISTORIE

 

Bind II
Bogen fortæller om Politi og Retsvæsen i Ringkøbing fra tiden efter anden Verdenskrig, og frem til politireformen i 2006. Mange historiske beretninger og billeder fra spændende vestjyske politisager har fundet plads i denne bog, der både kan læses som spændende underholdning, eller et tilbageblik til en nu svunden tid.

 

ISBN 978-87-89155-86-9    (18112009)
Pris 199,95 kr

 

Herunder et par af bogens mange illustrationer.

 

I 1980 fik politiet en opfordring til at deltage i Fjordfestoptoget. Det skete med kolleger iført politiuniformer fra omkring 1920 frem til 1980. Fra venstre er det kriminalassistent Arne Pallesen, politiassistent (pa.) Aksel Peter Lykke Jensen, pa. Poul Erik Johansen, pa. Tommi Kierstein Nielsen, og pa. Just Fonager Justesen.

 

 

Udkommer ca. 25. november 2009

 

En vinterkold dag med frostvejr midt i februar 2006 havde Edel Høgh fra Klinkby ved Lemvig taget sine to små drenge, 2-årige Niklas og hans lillebror Mathias, med til den nærliggende Klosterhede Plantage, hvor i hvert fald Niklas kunne tumle på legepladsen. Da legen var slut, og moderen var i færd med at anbringe Mathias i bilen, stak Niklas af og var fuldstændigt ude af syne for den chokerede mor. Det lykkedes ikke for hende, der i eftersøgningen blev godt hjulpet af skovens folk og af turister, at finde drengen. Derfor blev politiet tilkaldt. Politiassistent Karina Poulsen og hendes dygtige hund, Cutter, fandt i løbet af kort tid den lille dreng siddende i god behold på en lysning i skoven. Her ses Niklas sammen med Karina Poulsen. 

RETUR