Det gamle Ringkjøbing

Køb forlagets bøger direkte

klik her !

Kaj Munk udgivelser
Bollerup Boghandels Forlag

Udgivelser på dansk og tysk

Forside Om Bollerup

 

Denne bognyhed er et potpourri over 50 års dykkereventyr.  

Historien om Jydsk Dykkerfirma, der blev til JD-Contractor A/S, er et forrygende dansk erhvervseventyr om en mand som ville have sin egen virksomhed, og som nåede sit mål trods store vanskeligheder undervejs. 

Desuden kan vi glæde os over, at Gert Normann sideløbende har kunnet dyrke sit livs store passion for historie og undervandsarkæologi. Det er f.eks. hans fortjeneste at der i dag er et strandingsmuseum i Thorsminde, hvor man bl.a. kan opleve historien om strandingen af to store engelske linjeskibe fra Napoleonkrigenes tid. Han er også manden bag det nye Sea War Museum i Thyborøn. En imponerende udstilling om verdens største søslag, Jyllandsslaget fra 1. verdenskrig. 

Forsiden viser JD-Contractors dykkerhold under udforskningen af et skibsvrag fra 1700-tallet i Guldborgsund. Kronprins Frederik og Troels Kløvedal er på besøg, og kronprinsen vandt stor respekt blandt dykkerne nede på vraget. 

Bogen, som er på ca. 200 sider og rigt illustreret, er netop udkommet, og kan købes på museet i Thyborøn og ved boghandleren.

En stor flot bog. Indbundet, A4 format    200 kr.                                      
ISBN 97887-93081-12-3

Retur